PDF Skriv ut Skicka sidan

Stöd Hela människan

2007-09-29 17:44

I Botkyrka och Salem finns det över 2500 glömda barn som lever i familjer med missbruksproblematik. Med ditt stöd kan fler barn i Botkyrka och Salem få hjälp.

Missbruk är en sjukdom som inte bara drabbar den som missbrukar utan även alla som finns runt omkring. Att vara barn i en familj där missbruk förekommer är att se men inte själv bli sedd. Det går fort att lära sig att hålla tyst om det som sker. Att inte känna. Att inte prata. Att bli ett glömt barn.

I Botkyrka och Salem finns över 2500 barn som lever i familjer där missbruk förekommer. Att missbruka alkohol och droger är en sjukdom och måste behandlas. Det klarar man inte på egen hand. Man måste få hjälp. Även anhöriga behöver hjälp.

Hela Människan driver Brytpunkten, ett anhörigprogram som vänder sig till barn, tonåringar och föräldrar som lever i familjer där alkoholmissbruk och andra droger förekommer, eller har förekommit. Genom Brytpunkten, möts barn med liknande erfarenheter och får hjälp att bygga upp självkänsla och medvetenhet.

Med ditt stöd kan fler glömda barn i Botkyrka och Salem bli sedda och få hjälp via Brytpunkten.

Vårt gåvogironummer är 90 32 16-0, ange "HMBS300" vid betalning (t ex via internetbank).
Tack.

 

rss